
شاید بسیاری از ما کتاب خواندن را یک تفریح و سرگرمی به حساب آوریم. با خواندن کتاب در زمینههای مختلف چیزهای زیادی یاد میگیریم. اگر اهل کتاب خواندن هستید پیشنهاد میکنم با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید تا با پیشنهادهای شگفت انگیز آقای حمید خسروی آشنا شوید. در ادامه با بهترین کتابهای دنیا آشنا میشوید.
رمان در جستجوی زمان از دست رفته
نویسنده این رمان جذاب، مارسل پروست است. این کتاب در ۷جلد نوشته شده است. شاید جالب باشد بدانید این رمان رکورد گینس را از نظر طولانی بودن رقم زده است.
این رمان بین سالهای ۱۹۱۳ تا ۱۹۲۷ منتشر شده است. نکته جذاب و خواندنی این کتاب اینست که شما از هر صفحه از آن که بخواهید میتوانید شروع به خواندن کنید و برایتان مفید باشد.
این رمان، با خاطرات خوش دوران کودکی مارسل شروع می شود. مارسل، شخصیت اصلی رمان در جست و جوی زمان از دست رفته است.
او علاوه بر اینکه داستان زندگی خود را توضیح میدهد، شخصیت هایی به یاد ماندنی را به مخاطب معرفی می کند: شخصی به نام شارلز سوان، که ارتباطی محکم با فاحشه ای به اسم اودت برقرار میکند؛ دختر این دو نفر به اسم گیلبرت سوان، که معشوقه ی مارسل است؛ خانواده ی اشرافی گرمانتس که شامل مردی به اسم بارون دو شارلس، پسرعمویش رابرت و البته آلبرتین می شود؛ کسی که مارسل به او دلبستگی شدیدی پیدا می کند. کل زندگی مارسل، نشان دهنده مجموعهای از انسان های سالم و فاسد است.
مارسل در طول تمام اتفاقات این رمان، انواع بیچارگی و نادانیهای انسان را دیده است.
او در بدترین حالت روحی خود، زمان را از دست رفته میبیند. او فکر میکند زیبایی از هر آنچه تا به حال به دست آورده بسیار دور است. در یک مهمانی بعد از جنگ، مارسل به دلیل حوادثی که در حافظه ناخودآگاهش اتفاق افتاده بود، درمییابد که تمام زیباییهایی که در عمرش تجربه کرده است، به صورت جاودانه و همیشگی حاضر هستند.
این کتاب اثر گابریل گارسیا مارکز، نویسنده کلمبیایی است. یکی از جملات زیبای این کتاب: ما در زندگیمان از یک جایی به بعد نسبت به همه چیز و همه کس بیاعتنا میشویم، دیگر نه از کسی میرنجیم و نه به عشق کسی دل میبندیم. سال انتشار این رمان ۱۹۶۷ است.
رمان صدسال تنهایی
رمان صدسال تنهایی برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۲ میلادی شد. نویسنده برای نوشتن این رمان، ۱۸ماه خودش را در خانه زندانی کرده بود. این رمان از زبان سوم شخص روایت شده است. سبک رمان صد سال تنهایی، رئالیسم جادویی است. سبک رئالیسم جادویی سبکی است که یک سری اتفاقات واقعی رخ میدهد اما منشأ آن اتفاقات جادو و خیال است.
مارکز با آوردن شخصیت کولیها اتفاقات خیالی را طبیعی جلوه میدهد.
در صفحه اول این کتاب یک شجره نامه وجود دارد که تمام نسبتهای خانوادگی شخصیتهای داستان در آنجا گفته میشود.
ممکن است خیلی از شما این صفحه را نخوانید و از نظرتان بی اهمیت باشد. اما وجود چند نکته باعث میشود که این کتاب را بخوانید.
اولا تعداد شخصیتها در این داستان بسیار زیاد است. دومین موضوع اسامی شخصیتهای داستان بر اساس نام پدر و پدربزرگهایشان است و این موضوع باعث گیج شدن مخاطب میشود.
شما در این رمان میتوانید داستان جنگها و تحولات سیاسی آمریکای لاتین را دنبال کنید.
اتفاقاتی مثل ظهور دیکتاتوریها، جنگهایی سر قدرت و مباحث سیاسی که در تمامی داستانهای گابریل گرسیا وجود دارد، در این رمان هم دیده میشود.
کتاب بینوایان اثر ویکتورهوگو
کتاب بینوایان، نوشته ویکتورهوگو، پیرو سبک رومانتیسم فرانسوی است. سال انتشار این کتاب ۱۸۶۲ است. در این کتاب، روایت قهرمانیهای ژان والژن، سختیهای کوزت، قصه عشق ماریوس و شرارتهای خانواده تناردیه در بستری از حوادث اجتماعی و سیاسی در قرن ۱۹ فرانسه میپردازد.
همچنین این کتاب، دموکراتیت و دیدگاههای انسان دوستانه هوگو را به خوبی به نمایش میگذارد.
کتاب معجزه شکرگزاری
از کتابهای معروف انگیزشی، کتاب معجزه شکرگزاری است. این کتاب اثر راندابرن نویسنده انگیزشی است. نویسنده به ما یادآوری میکند چطور با شکرگزاری برای نعمتهای بیشمار خداوند، به آرامش برسیم.
کتاب معجزه شکرگزاری به ما یادآوری میکند که برای سپاس گذاری از نعمتها نیاز به یک اتفاق بزرگ نداریم. این کتاب یک برنامه ۲۸روزه در قالب تمریناتی گردآوری شده است.
دیدگاهها (0)