
چگونه به انسانی تاثیرگذار تبدیل شویم؟ همه ما دوست داریم در هر جایی که هستیم، بهترین باشیم. در این مطلب از عصرآگاهی درباره تبدیل شدن به یک مهره حیاتی صحبت میکنیم.
درسهای کتاب مهره حیاتی
نویسنده در کتاب مهره حیاتی رازهای مهمی درباره تبدیل شدن به یک عنصر غیرقابل جایگزین در یک سازمان را توضیح میدهد.
اگر دوست دارید به یک مهره حیاتی تبدیل شوید، به این چند ویژگی که در ادامه برایتان توضیح میدهم توجه کنید.
ترستان را در آغوش بگیرید.
ترس فقط مختص انسانهای ناتوان نیست، بلکه افراد موفق هم ترسهایی در زندگی دارند. با این تفاوت که ترس افراد موفق، یک ترس منطقی است و این افراد از چیزی که نباید بترسند، هیچ ترسی ندارند.
افراد موفق با در نظر گرفتن ترسها، ریسک عقلانی میکنند و سعی میکنند مسیری جدید را باز کنند. نویسنده بر این باور است که ترس، اگر منطقی و معنادار نباشد، جلوی پیشرفت ما را میگیرد و اجازه نمیدهد که به موفقیت برسیم. ست گاردین در کتاب مهره حیاتی یک راهکار برای مقابله با ترس ارائه میدهد:
یکی از راهکارهای مقابله با ترس، این است که مسیرهای مختلفی را دنبال کنید و راههای مختلفی برای موفقیت بسازید.
رسیدن به بصیرت کنار علم و دانش
یک مهره حیاتی فقط در پی به دست آوردن دانش نیست. او میداند که گوگل بسیاری از دانشها را در خود جای داده است و در صورت نیاز میتوان از آن استفاده کرد. مهره حیاتی دنبال بصیرت و دانش عمیق در حرفه و صنعت خودش هست و مسیری را دنبال میکند که دانش او را عمق ببخشد.
مهره کلیدی این قابلیت را دارد که به قلب مشکلات بزند و آنها را حل کند. او دوست دارد که وارد هرج و مرج شود و در آن، نظم ایجاد کند. وی در پی اختراع، نوآوری، اتصال و اتفاق افتادن چیزها است.
از بین بردن محدودیت
مهرههای کلیدی هیچ تمایلی به محدودیت ندارند و میدانند که اگر قرار باشد به موفقیت برسند، باید محدودیتها را از بین ببرند و با تمام قدرت به سمت جلو بروند. اگر شما هم میخواهید به یک مهره حیاتی تبدیل شوید، باید تلاش کنید که محدودیتها را حذف کنید و در جهت کاهش آنها تلاش کنید.
هر قدر هم که یک نفر استعداد ذاتی داشته باشد، باز هم برای دستیابی به موقعیتی حرفهای، باید بیشتر روی تواناییهایش کار کند و آنها را توسعه دهد. این خبر خوبی برای همه ماست. هر کدام از ما دارای استعدادهای خاصی هستیم. ما میتوانیم آنها را رشد و توسعه دهیم و خودمان را به سمت جایگاهی معتبر برسانیم.
چگونه استعدادهایمان را تقویت کنیم؟
۱٫ مهارت تصمیم گیری را تقویت کنید.
تصمیم گیری یک مهارت مهم است که باید یاد بگیرید. برای تسلط به این مهارت، فرآیند تصمیمگیریهای مهمتان را بررسی کنید. ارتباطات ضعیف در منطق خود را پیدا کنید و ببینید آیا تعصبات ناخودآگاهی علیه چیزی یا کسی دارید یا نه. ما نمیتوانیم پیامدها را کنترل کنیم، اما میتوانیم فرآيند را طوری شکل دهیم که آنها طبق خواست ما جلو بروند.
۲٫ ارائه استدلال محکم
استدلال به معنای ارائه دلیل است. یعنی بتوانید در مقابل نظرات مخالف و درباره صحبتهایتان دفاع کنید. این مهارت به شما در جلسات مهم و پرسش و پاسخ و بحث با دیگران درباره نظرتان کمک میکند.
بسیار مطلب خوب و کاربردی بود. ممنون از سایت خوبتون