آکادمی آموزشی عصرآگاهی

سوشال مدیا مارکتینگ کیست؟

سوشال مدیا مارکتینگ شامل چه پلتفرم‌هایی است؟

آیا می‌دانید که بزرگترین و سریع‌ترین ترند تاریخ بشر، شبکه‌های اجتماعی هستند؟ شبکه‌های اجتماعی یا همان سوشال مدیا، پس از پیدایش اینترنت، تقریبا تمام مردم جهان را درگیر خود کرده است. اما سوشال مدیا مارکینگ چیست؟ با عصرآگاهی همراه باشید.

سوشال مدیا مارکتینگ چیست؟

اگر در زمینه کسب و کارهای اینترنتی فعالیت می‌کنید و از شبکه‌های اجتماعی برای رشد کارتان استفاده می‌کنید، احتمالا کلمه سوشال مدیا مارکتینگ و یا سوشال مدیا مارکتر را زیاد شنیده‌اید.

سوشال مدیا مارکتینگ به معنای تولید محتوا برای تبلیغ و رشد کسب و کار و محصولات، روی شبکه‌های اجتماعی مختلف مثل اینستاگرام، لینکدین، توییترو …

به این نکته توجه کنید محتوای شما در هر شبکه اجتماعی باید به افزایش نرخ تبدیل کمک کند.

نگاهی به تاریخچه سوشال مدیا مارکتینگ

قبل از این‌که شبکه‌های اجتماعی زندگی مردم را درگیر کنند، بازاریابان فکر می‌کردند این ترند روز خیلی زود نابود می‌شود.

بعد از شکل گیری فیسبوک، استراتژی‌های بازاریابی در سوشال مدیا گسترش یافتند. بین سال‌های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ شبکه‌های اجتماعی فقط به صورت سایت‌هایی برای دوست‌یابی وجود داشتند.

از ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۲ و تبدیل شدن اینترنت به ابزاری برای بازاریابی، موتورجستجوی گوگل تغییر کرد و به مرور، کاربران ارزش بازاریابی محتوا را درک کردند.

در سالی که فیسبوک و لینکدین به وجود آمدند، یعنی سال۲۰۰۴، کاربران اینترنت به آن‌ها توجه زیادی نشان دادند. در سال‌های بعد کاربران با شبکه‌های اجتماعی دیگر ارتباط برقرار کردند. تا جایی که ۹۰درصد مدیران بازاریابی از شبکه‌های اجتماعی برای به انجام رساندن کارهایشان استفاده می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه: مطلب با بنیانگذار فیسبوک آشنا شوید!

سوشال مدیا مارکتینگ شامل چه فعالیت‌هایی است؟

  • حضور در شبکه‌های اجتماعی
  • افزایش آگاهی از برند
  • افزایش ارتباط و ایجاد تعامل با مشتریان کنونی و مشتریان بالقوه از طریق تولید محتوای ارزشمند
  • افزایش ترافیک ارگانیک به سمت وب‌سایت
  • توانایی کار با همه کانال‌های سوشال مدیا و فعالیت‌های منحصر به فرد و تاثیرگذار در هرکدام از آنها
  • تدوین استراتژی‌های مخصوصی و متناسب با هر شبکه ‌اجتماعی
  • ایجاد محتوای سوشال مدیا که شامل عکس، متن و ویدئو است.
  • ایجاد تقویم محتوایی در هر شبکه اجتماعی
  • با فالوئرها به خوبی تعامل داشته باشد.
  • ترندهای روز جهان را بشناسد و با ابزارهای جدید در هر شبکه اجتماعی آشنا باشد.
  • طراحی کمپین‌های تبلیغاتی مختص هر شبکه اجتماعی
  • توانایی برقراری ارتباط با برندهای دیگر و اینفلوئنسرها

مزایای سوشال مدیا مارکتینگ چیست؟

همانطور که تا الآن گفتیم، سوشال مدیا مارکتینگ از بهترین راه‌های بازاریابی است. در ادامه مزایای سوشال مدیا مارکتینگ را می‌خوانید.

۱٫ با سوشال مدیا مارکتینگ به تعداد بیشتر مخاطب دسترسی دارید.

یکی از مهمترین دلایلی که باعث جذاب تر شدن سوشال مدیا مارکتینگ شده است، این است که با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تعداد بیشتری مخاطب دسترسی دارید.

شما با بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی با چند میلیون کاربر سروکار دارید. به این ترتیب، می‌توانید خدمات خود را به آنها معرفی کنید و نرخ فروشتان را افزایش دهید.

۲٫ تبلیغات جذاب و خلاقانه در سوشال مدیا مارکتینگ

جذابیت تبلیغات در اینستاگرام خیلی بالاتر از تبلیغات تلویزیونی است. شما به راحتی می‌توانید با تبلیغات تاثیرگذار و جذاب در اینستاگرام، مشتری بیشتری جذب کنید.

تبلیغات جذاب و خلاقانه در سوشال مدیا از مزایای سوشال مدیا مارکتینگ است.

۳٫ نبود محدودیت جغرافیایی

وقتی شما محصولات و خدمات خود را در شبکه‌های اجتماعی معرفی می‌کنید، کاربران در سراسر جهان می‌توانند خدمات شما را مشاهده کنند و در صورت نیاز از شما خرید کنند.

اما در بازاریابی حضوری شما فقط به کل شهر دسترسی دارید ولی روش بازاریابی در سوشال مدیا به شما این اجازه را می‌دهد که به سراسر جهان دسترسی پیدا کنید.

۴٫ با سوشال مدیا مارکتینگ، وفاداری مشتریان خود را افزایش دهید.

اگر محتوای ارزشمند و جذاب تولید کنید، می‌بینید که مخاطب، علاقه زیادی به شما پیدا کرده و تمایل بیشتری به دیدن پست‌ها و مطالب شما دارد. وقتی مخاطب درک کند که شما برای او مفید هستید، به شما اعتماد می‌کند و خرید صورت می‌گیرد

۵٫ برندسازی

با سوشال مدیا دیگر برندسازی کار سختی نیست. شاید در گذشته برای اینکه یک کاسب شناخته شود باید چندسال به صورت مداوم کار می‌کرد تا همه او را بشناسند. اما امروزه با حضورتاثیرگذار در سوشال مدیا در سراسر جهان شناخته می‌شوید و محصولاتتان را می‌فروشید.

پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی

اولین شبکه اجتماعی فیسبوک بود. امروزه شبکه‌های اجتماعی زیادی به وجود آمده است که هرکدام مخاطبان منحصر به فردی دارند.

۱٫فیسبوک

بر اساس آمارها این شبکه اجتماعی نزدیک به ۱٫۷۸ میلیارد کاربر روزانه دارد. گروه سنی که از فیسبوک استفاده می‌کنند، ۱۸ تا ۵۰ساله هستند.

صنایع مختلفی مانند تجارت الکترونیک، خرده فروشی، بانکداری، خدمات مالی و بیمه، سرگرمی، بهداشت و سلامت از این پلتفرم استفاده می‌کنند. کسب و کارهای مختلف می‌توانند برای تعامل با مشتریان، اشتراک گذاری محتوا و تبلیغات از این پلتفرم استفاده کنند. این شبکه اجتماعی بیشتر برای آگاهی مخاطبان از برند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲٫ اینستاگرام

براساس آمارها، اینستاگرام با بیش از یک میلیارد کاربر ماهانه از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی در جهان است. گروه سنی که از اینستاگرام استفاده می‌کنند، ۱۸ تا ۳۵ ساله هستند.

کسب و کارها می‌توانند برای افزایش آگاهی از برند، تولید محتوای ارزشمند و تبلیغات از اینستاگرام استفاده ‌کنند. یکی از مهمترین مزایای این شبکه اجتماعی امکان فروش مستقیم محصولات است.

۳٫ لینکدین

لینکدین، تقریبا ۶۷۵ میلیون کاربر به طور ماهانه دارد. بیشتر کسانی که از این پلتفرم استفاده می‌کنند، بین ۲۵ تا ۴۵ سال، سن دارند. لینکدین، برای فروش مستقیم محصولات مناسب نیست. ولی برای آشنایی کاربران با برندتان بسیار مناسب است. لینکدین، برای اینکه خودتان را به عنوان یک متخصص معرفی کنید، توانایی‌های خودتان را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید، بسیار مناسب است.

۴٫ توییتر

توییتر، با ۱۲۶میلیون کاربر روزانه از بهترین شبکه‌های اجتماعی است. گروه سنی که از توییتر استفاده می‌کنند، ۱۸ تا ۴۵ ساله هستند. این شبکه اجتماعی این امکان را به کاربران می‌دهد که نظرات خود را درباره یک موضوع در ۲۸۰ کاراکتر، بیان کنند. صنایع مختلفی شامل اخبار، فناوری، سرگرمی، سلامت و بهداشت از توییتر استفاده می‌کنند. با توییتر کاربران را با برندتان آشنا کنید و افکار خود را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید.  

۵٫ یوتیوب

یوتیوب بیش از ۲میلیارد کاربر فعال به صورت ماهیانه دارد. در این پلتفرم امکان انتشار ویدئوهای مرتبط با کسب و کارتان وجود دارد. درواقع هر کسب و کاری می تواند از یوتیوب استفاده کند و ویدئوهای خود را به کاربران نمایش دهد.

در پایان این را بگویم که فعالیت در سوشال مدیا باعث در معرض دید قرار گرفتن برند شما می‌شود.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*