آکادمی آموزشی عصرآگاهی

چگونه فریلنسر شویم؟

اگر بخواهیم یک تعریف ساده از این واژه داشته باشیم فریلنسری یعنی اینکه یک نفر بدون اینکه به شرکتی تعهد داشته باشد، فعالیت تخصصی خود را انجام دهد. در ادامه این مطلب از عصرآگاهی بیشتر با مفهوم فریلنسر آشنا می‌شویم. با ما همراه باشید. 

تاریخچه فریلنسری

اصطلاح فریلنسر (Freelancer) بارها توسط والتر اسکات (Walter Scott) به کار برده شده است. این لغت به جنگجویان مزدور قرون وسطایی اشاره دارد که هیچ تعهدی به خاندان سلطنتی یا اشراف‌زادگان نداشتند.

توماس آن براون (Thomas N. Brown) نیز پیش‌تر در کتاب دوران زندگی هیو میلر از این اصطلاح استفاده کرد. بعدها لغت‌نامه‌ انگلیسی آکسفورد این کلمه را جزو افعال دسته‌بندی نمود. با این حال، امروزه لغت فریلنس به شکل فعل، اسم، صفت و حتی قید در زبان انگلیسی کاربرد دارد.

تفاوت فریلنسر و فریلنسینگ

فریلنسینگ (Freelancing) در لغت به معنای آزادکاری است و فریلنسر (Freelancer) به شخصی گفته می‌شود که خود اشتغال بوده و لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعه‌ای خاص را ندارد.

بعضی از فریلنسرها توسط شرکت‌ها به دیگران معرفی می‌شوند. بعضی دیگر به‌صورت کاملاً مستقل، از طریق وب‌سایت‌های معتبر به فعالیت مشغول هستند. بنابراین نحوه‌ همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است؛ مثلاً بعضی خواهان عقد قرارداد کاری و رسمی هستند؛ در حالی که برخی دیگر به صورت رایگان و به امید کسب شهرت کار می‌کنند.

چگونه فریلنسر شویم؟

فریلنسینگ یکی از بهترین راه‌ها برای کسانیست که می‌خواهند برای خودشان کار کنند.
فریلنسرها می‌توانند به صورت همزمان برای چند کارفرما کار کنند و از مهارت‌های تخصصی خود برای پول درآوردن استفاده کنند.
یکی از مهمترین مزایای فریلنسری این است که تایم کاری‌ این افراد دست خودشان است و هر موقع از روز که دوست دارند می‌توانند کار کنند.
بسیار ایده‌آل می‌آید، نه؟
مخصوصا اگر جزو افرادی هستید که دوست ندارید زیاد با افراد سر و کله بزنید، با فریلنسری می‌توانید از کار کردن در محیط دلخواه خود لذت ببرید و از اینکه ابتکار دست خودتان است، خوشحال باشید؛ چون این بهترین کار برای شماست.

چگونه خودمان را برای فریلنسری آماده کنیم؟

باید درباره کارهایی که می‌توانید انجام بدهید، فکر کنید. شاید شما یک نویسنده باشید یا یک عکاس، طراح وب، بازاریاب، تصویرساز یا حتی بافنده سبد! حتماً برای شما کار پیدا خواهد شد.
کافی است بدانید نقاط قوت شما کجاست؟ از تمام کارهایی که تصور می‌کنید می‌توانید به وسیله‌شان کسب درآمد کنید، یک فهرست تهیه کنید.

فقط علایق و مهارت‌های خودتان را ننویسید. هر چیزی که فکر می‌کنید از پسش برمی‌آیید، یادداشت کنید. هر آنچه تا به حال درباره ویژگی‌های فریلنسرها شنیده‌اید را به کلی فراموش کنید. قبل از شروع کار، به هیچ وجه، خودتان را محدود نکنید.
کمی بازار را ارزیابی و آنالیز کنید. جدای از اینکه هر مهارتی جایگاه مخصوص خود را دارد، شما باید دنبال مهارتی باشید که بازار بیشتر از همه، خواهانش هست.
اگر می‌خواهید به عنوان یک فریلنسر کار کنید، توصیه ما به شما این است که دنبال مهارتی باشید که مردم، بیشتر بابت آن پول می‌دهند یا حداقل قابلیت توسعه دادن در حوزه موردعلاقه‌تان را در آینده داشته باشد. حتماً پیرامون بازار کار حوزه‌ای که قرار است در آن فعالیت داشته باشید، تحقیق کنید.
مثلا یک نویسنده ماهر در مقایسه با فردی که متخصص کفش‌های قرن ۱۵ آلمان است، راحت‌تر شغل مدنظرش را پیدا می‌کند.
این نکته را در نظر داشته باشید که چند نفر حاضرند برای تخصص‌تان هزینه کنند. این نکته را هم حتما در نظر داشته باشید که آیا می‌توانید در آینده کار خود را گسترش دهید.
هر چیزی که برای شروع کار نیاز دارید را آماده کنید و قدم اول را محکم بردارید. مثلا اگر می‌خواهید به عنوان کارشناس تولید محتوا فعالیت کنید، حتما باید کامپیوتری صحیح و سالم و یک اینترنت پرسرعت در اختیار داشته باشید. اگر می‌خواهید عکاسی کنید، دوربین‌تان را بررسی کنید.
این را فراموش نکنید که شما باید به عنوان یک فریلنسر در کارتان سرمایه‌گذاری کنید. هرگز ضرب‌المثل “پول، پول می‌آورد” را فراموش نکنید.

مزایای فریلنسری

  • اول اینکه شما برای خودتان کار می کنید و هیچ رئیسی بالا سر شما نیست.
  • نیازی به دادن هزینه برای مکان خاصی برای قبول کار ندارید و در منزل هم میتوانید به انجام آن بپردازید.
  • حق انتخاب بین پیشنهادات و کارفرمایان مختلف دارید.
  • بازار فریلنسرها رقابتی است و همیشه نیاز به فریلنسرهای قابل اعتماد و با کیفیت و حرفه ای وجود دارد.
  • می توانید در هر زمان و هر مکانی که دوست دارید کار کنید.
  • درآمد شما بستگی به میزان فعالیت خودتان دارد و می‌توانید با انجام پروژه‌های بیشتر، درآمد بسیار بالایی داشته باشید و از همتایان خود که در استخدام شرکت‌ها هستند با سرعت بسیار بالایی سبقت بگیرید.

معایب فریلنسری

  • همه‌ کارها از جمله حسابداری، بازاریابی، فروش، انجام پروژه، ارتباط با مشتری و … را خودتان باید انجام دهید.
  • به دست آوردن کارفرمای کافی برای اینکه بتوانید از طریق فریلنسینگ، زندگیتان را تامین کنید ممکن است کمی زمان ببرد. باید صبور باشید و با سابقه و حسن انجام کاری خوبی که از خود بر جای می‌گذارید روز به روز به مشتری‌های خود اضافه کنید.
  • بسیاری از فریلنسرها در کارشان بالا و پایین را تجربه کرده‌اند. برای زمان‌های کسادی باید برنامه داشته باشید و برای زمان‌هایی که کار زیاد است آماده باشید تا بتوانید پروژه‌ها را به موقع تحویل دهید.
  • شما به عنوان یک فریلنسر تا زمانی پول بدست خواهید آورد که قادر به انجام پروژه‌ها با کیفیت مناسب باشید. در این شیوه خبری از حقوق بازنشستگی نیست مگر آنکه خودتان را مستقلا بیمه نمائید.

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*