آکادمی آموزشی عصرآگاهی

راهکارهایی برای مبارزه با تنبلی!

همه انسان ها ذاتا تنبل هستند؛ بعضی بیشتر و بعضی کمتر. به همین خاطر است که سفارش دادن غذا یا کارهای بانکی را با زدن یک دکمه می خواهیم انجام دهیم و ماشین‌ها را اختراع کردیم تا با صرف تلاش کمتر، کار بیشتری انجام دهیم.در این مطلب درباره تنبلی و راهکارهایی برای مبارزه با تنبلی برایتان آورده ایم. 

تنبلی چیست؟

تنبلی درواقع همان عدم تمایل به صرف انرژی است. همچنین می تواند به معنای عدم تمایل به انجام دادن وظیفه ای باشد که آن را دشوار یا ناخوشایند می دانیم.

مطلب پیشنهادی: مطلب خودت برای خودت انتخاب کن!

دلیل تنبلی شما چیست؟

شما می‌توانستید امروز در بهترین خانه زندگی کنید، سوار بهترین ماشین‌ شوید، بهترین مدرک تحصیلی را گرفته باشید، بهترین رابطه را با همسر و دوستانتان و … داشته باشید، بهترین تخصص را به دست آورید،‌ به بهترین جایگاه اجتماعی برسید و بهترین دستاوردها را داشته باشید، اما ندارید. علت همه اینها تنبلی است در ادامه چند نکته که با شما برای مبارزه با تنبلی کمک می کند، بیان کردیم. 

به خودتان حق ندهید.

شما خیلی اوقات به خودتان حق می دهید. آن زمان هایی که تنبلی می کنید به خودتان حق می دهید . این کار کاملا اشتباه است. همه چیز از ذهن شما شروع می شود. شما در ذهن خود به خودتان حق می دهید و اینگونه آن را مدام تکرار می کنید. برای مبارزه با تنبلی باید این فرصت را از ذهن خود بگیرید.

کمال‌گرایی را کنار بگذارید.

از دلایل اصلی تنبلی که باعث می‌شود تا مبارزه با تنبلی برای‌تان سخت شود، داشتن برنامه‌های کمال‌گرایانه است.

اگراین موضوع را درک کنیم که کیلومتر به کیلومتر خیلی سخت ولی متر به متر خیلی راحت است، می‌توانیم خیلی از کارها را به راحتی آب خوردن انجام بدهیم.

 باید کمال‌گرایی در برنامه‌های‌مان را نابود کنیم و تا می‌توانیم همه‌چیز را ساده و ساده‌تر کنیم. پنج تا ازکار روزانه‌ای که حتماً و با کیفیت بالا باید انجام بشوند، خیلی بهتر از بیست سی کار روزانه هستند که رؤیابافی می‌شوند و احتمالاً یک‌دهم آن‌ها هم انجام نخواهد شد

انگیزه!!

یکی از رایج‌ترین دلایل تنبلی این است که یک گوشه می‌نشینیم و منتظریم که از در و دیوار، برای ما انگیزه یا نیرویی برای دلایل انجام کارها برسد. تا زمانیکه انگیزه نداشته باشیم، به خودمان هیچ تکانی نمی‌دهیم.

این دلیل تنبلی، یکی از رایج‌ترین دلایل تنبلی محسوب می‌شود. چه بسیار افرادی که مدت طولانی یکگوشه، دست‌نخورده باقی می‌مانند تا انگیزه‌ای از راه برسد.

اما نکته این‌جاست که این افراد، نمی‌دانند که این فرمول دقیقاً برعکس است؛ یعنی انگیزه و ، در نقطه‌ای بعد از انجام کار منتظر ماست. به این شکل که کارها وقتی که انجام بشوند، انگیزه‌ها و دلایل و چرایی انجام‌شان خواهد آمد. فقط همین نکته را درک کنید، کافیست تا به سمت مبارزه با تنبلی بروید.

شفاف باشید!

یعنی چه؟!

ما در اکثربرنامه‌ها و هدف‌های‌مان شفافیت نداریم و همه چیز برای‌مان بسیار مبهم است. ابهام در هدف و برنامه، به قول برایان تریسی، یکی از رایج‌ترین دلایل تنبلی و عقب انداختن کارهاست.

مراقب باتری بدنتان باشید!

تمام رفتارها و گفتارهای هیجانی فکرنشده می‌توانند به طورغیرمستقیم باعث تنبلی شما شوند. به این شکل که شما، همه انرژی‌های روانی‌تان را خرج می‌کنید و دیگر برای انجام برنامه‌های اصلی، توانی در شما باقی نمی‌ماند.

برای مبارزه با تنبلی، باید علاوه بر انگیزه توان پشتیبانی از این انگیزه را.

هر رفتار و گفتار هیجانی را که کنترل کنید، کلی به انرژی روانی شما اضافه شده و در نتیجه، در وقت مناسب، می‌تواند باعث شود تا کارهای‌تان را طبق برنامه انجام بدهید.

بزارید با یک مثال به شما توضیح دهیم : اگر کسی بخواهد  پول و گوشی شما را به سرقت ببرد، چه کار خواهید کرد؟ تا جایی که جا داشته باشد مقاومت می‌کنید؛ چون می‌دانید که چقدر برای این پول و گوشی زحمت کشیده‌اید و اگر به سرقت برود، چقدر باید زمان بگذارید تا بتوانید دوباره آن‌ها را به دست بیاورید.

چرا کاری نمی‌کنید؟

خب، چرا با تنبلی چنین کاری نمی‌کنید؟
مگر نمی‌دانید که تنبلی دزد آرزوها و هدف‌ها و اراده‌های معطوف به هدف شماست؟

می‌دانید تا همین الان که دارید این مقاله را می‌خوانید، به این امید که شاید بتوانید از تنبلی رهایی پیدا کنید، چقدر این عادت بد، هدف‌ها و آرزوها و دستاوردهای شما را نابود کرده است؟ می‌دانید چقدر به مال و اعتبار و شخصیت و برندینگ شخصی شما آسیب رسانده؟

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*